Material:
- doma narejen fondant/tičino masa
- jedilne barve
- torta z vanilijo in jagodami
- čokoladni preliv
- maslena krema s kakavom
Postopek:
Tale torta mi je pojedla dva dni in kar lep zalogaj živcev. Krema je bila premalo strjena oz. skuhana in je tekla ven, zato torta ni bila preveč "trdna" oz. "fiksna". Kupljenega preliva za čokolado je bilo seveda neskončno premalo, tako da sem jo morala premazat še z masleno kremo. O delanju domače tičino mase ne bom zgubljala besed, ampak ni tako enostavno, kot je videti tukaj. Sicer nad domačimi tortami s tičino nisem preveč navdušena, ker mi niso všeč, če je tičina kake čudne barve ali pa zelo neestetsko narejena, ampak mi je ratalo nekje vmes. Malo domače češko, malo ok. :o)
- doma narejen fondant/tičino masa
- jedilne barve
- torta z vanilijo in jagodami
- čokoladni preliv
- maslena krema s kakavom
Postopek:
Tale torta mi je pojedla dva dni in kar lep zalogaj živcev. Krema je bila premalo strjena oz. skuhana in je tekla ven, zato torta ni bila preveč "trdna" oz. "fiksna". Kupljenega preliva za čokolado je bilo seveda neskončno premalo, tako da sem jo morala premazat še z masleno kremo. O delanju domače tičino mase ne bom zgubljala besed, ampak ni tako enostavno, kot je videti tukaj. Sicer nad domačimi tortami s tičino nisem preveč navdušena, ker mi niso všeč, če je tičina kake čudne barve ali pa zelo neestetsko narejena, ampak mi je ratalo nekje vmes. Malo domače češko, malo ok. :o)
Komentarji
tortico je pa lepa, pisana :)
p.s.: pa preverjanje z besedo je malo tečno...
i slažem se s tobom oko toga da te torte izgledaju neprirodno. Zapravo kićasto
ali ova tvoja je baš ugodnog izgleda :)))
Hvala An! :)
Te so luštne!