Oblekce in tilasti krili

Čez poletje in zdaj v jeseni je nastalo kar nekaj oblek in oblekc. 

Za sestrici in družinsko fotkanje sta nastali balonasti oblekci s flamingoti:




Za mamico in njeno deklico je nastal matchy duo tilastih kril - sem se jih lotila prvič, šla po blago v Gramatex v Begunje (ojej, kakšne cene) in s strahom urezala v til in jersey. Nastali sta ti dve krili, ena midi dolžine in ena za enkrat še midi, drugo leto pa že krajša. :o) Kar podvig, moram priznati. 




Ker sta bili obe nama z malo preveliki, nimam nobene primerne fotke, kako zgledata oblečeni. :o) 

Tile dve pa sta nastali za darilo za septembrski deklici (še ena pa včeraj, to pa pokažem kdaj drugič) - ena "raglan A-line" oblekica z miki miškami in ena (trenutno popularna) asimetrična. :o) 






S Poljske so poleg blaga prispele tudi te res luštne etikete iz umetnega usnja s pandicami in zebrami v več barvah, pa še lisičke, srčke in šive imam. Škoda, ker so personalizirane tako drage, sicer bi z veseljem na njih imela svojega kita. :o) 

Zaenkrat se že cel mesec utapljam v oblekah - s sodelavko sva jih zašili še ostalim sodelavkam, sedaj pa so na vrsti še sestre in sosedi. :o) Mogoče jih bom počasi že sanjala. :o)) Ampak je fino, ko oblečeš nekaj, kar si sam ustvaril in dobiš same pozitivne odzive in "jaz bi tudi tako, a bi ti to še meni naredila?" :o)  

Komentarji