Recept nadjdete tukaj. Jaz sem biskvit razdelila na četrtine in naredila štiri različne cake popse. Nastalo je približno 60-70 kroglic. Naslednjič bom več okusa dodala že v sam biskvit, saj je tekočine zraven res malo in ne pride kaj dosti do izraza. Izdelava pa je zelo zamudna. Pri oblivanju s čokolado in krašenju mi je pomagal bodoči mož, pa sva skupaj za oblikovanje kroglic in okraševanje porabila tri ure. Palčke sem uporabila kar tiste za nabodala, saj so se mi za lizike zdele povsem predrage. Takšne so nastale prvič - z njimi smo se posladkali danes po kosilu, saj sta včeraj starša praznovala 33. obletnico poroke. :o)
Čokoladne s kakavom, mlekom in nutelo, prelite z mlečno in jedilno čokolado:
S kavnim likerjem (se ga ne čuti) in belo čokolado
Z mlekom in pobarvano belo čokolado, posute s kokosom
Pa še s pivom (Young's double chocolate) in kakavom, oblite z jedilno čokolado:
V prvih dvojih je samo maskarpone, v modrih in teh s pivom pa krema za guiness torto (recept je na blogu) - maskarpone, sveži sir in sladka smetana.
Čokoladne s kakavom, mlekom in nutelo, prelite z mlečno in jedilno čokolado:
S kavnim likerjem (se ga ne čuti) in belo čokolado
Pa še s pivom (Young's double chocolate) in kakavom, oblite z jedilno čokolado:
V prvih dvojih je samo maskarpone, v modrih in teh s pivom pa krema za guiness torto (recept je na blogu) - maskarpone, sveži sir in sladka smetana.
Komentarji
Jaz se kar ne opogumim da bi jih naredila....