Oblački za majhne deklice

Pravkar sem dokončala ene nevtralne oblačke, malce drugačnih dimenzij kot običajno, in v mapici "blog" našla še troje, ki jih sploh še pokazala nisem. Ti so nastali že spomladi in so že zdavnaj pri svojih lastnicah. Pa naj bo tokrat trojček belo-rozastih, ki mu bo sledil trojček nevtralnih. :o)

Spet sem se polenila z objavami, ampak mi enostavno ne znese. Vmes smo bili še na dopustu, ki to letos ni bil oz. bi težko rekla, da sem se kaj spočila. Ostali družinski člani so najbrž se, ampak oni tako ne šivajo. :o) Moža samo naokrog po materiale pošiljam, saj so nekatere trgovine še vedno odprte le od osmih do štirih, ko jaz veselo tipkam v službi. Danes je bil priden, je šel na dva konca in vse prav kupil, že obvlada. :o)

Že dolgo sem si želela (ok, odkar imajo to blago v Svetu metraže) zašiti ene oblačke z blagom z oblački in ljuba Petra je naročila prav take. Prav fino se mi je zdelo, da je še ena ustvarjlka naročila nekaj pri meni. :o)




Kar obdržala bi jih, ko pa tako lepo pašejo v našo posteljico! :o)

Že precej pred časom je nastal en velik oblaček z očkami in lički:
Takole me ima mala šefica pod kontrolo :o)



K tem oblačkom pa se stiska deklica moje prijateljice:





Zdaj pa nazaj k likanju blaga za nove oblačke … Do naslednjič. :o)

Komentarji

Oseba *Urška* sporoča …
Krasni so tile tvoji šivani oblački.Verjamem,da mali otročki radi stisnejo svoje glavice zraven.
Oseba sANJARIJE sporoča …
Čudoviti oblački, prvi sploh:) Se moramo podpirati med sabo:) Jaz sploh ne utegnem napisati objave na blogu, pa imam že cel kup osnutkov, tako da te razumem:)
Oseba Riba sporoča …
Hvala punci :)
Oseba 54613458656 sporoča …
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.