Trojna čokoladna torta za baby shower

Še sem živa. :o) Novoletni prazniki so bili pestri, pa žal ne od silnih zabav, ampak od utrujenosti, skrbi, bolezni. To je zdaj končno mimo, tako da srčno upam, da velja rek "slab začetek, dober konec", ker tole leto 2018 je pa do zdaj res kar nekaj. Novembra - se mi zdi - sem za sodelavko naredila trojno čokoladno torto, ki jo je odnesla na baby shower. Punce so bile menda navdušene tako nad izgledom kot okusom. Fotografije ji ravno ne delajo usluge (pa neenakomeren biskvit tudi ne), ampak tako svetlobo sem lahko ujela tisto turobno jutro, ko sem hitela v službo. Okraski so narejeni iz papirja in pobarvani s srebrnim "lak" flumastrom, zastavice pa sem kar prišila. Napis "twinkle little star" se ujema s fantkovo dekoracijo v sobici. 



 


No, pravkar sem ugotovila, da je bila torta narejena že oktobra, ker sem istočasno drugi sodelavki iz tičino mase naredila še ti dve mucki za njeno deklico, ki je oktobra praznovala drugi rojstni dan. Idejo in tutorial sem našla na YouTubu. :o)



Od takrat sem seveda naredila še marsikaj sladkega, med drugim tudi božično torto od Midva kuhava. Kaj čem, jaz sem včasih bolj za časom in stvari preizkusim takrat, ko drugim že niso več zanimive. :o) Pokažem.

Komentarji

Oseba *Urška* sporoča …
Upam,da so skrbi in bolezen odšle daleč stran.
Torta že na prvi pogled izgleda slastna,mucki pa sta prav kjut.
Oseba Riba sporoča …
Hvala, Urška! :) Zaenkrat dobro kaže.