Deset let!

Taaa-daaaa, moje MaleNoreIdeje imajo danes deset let! Deset! Pred desetimi leti sem natipkala prvo ustvarjalno objavo, nato pa začela deliti predvsem že zdavnaj narejene izdelke, skupaj z navodili za izdelavo, včasih tudi fotografijami postopka. Od začetka sem se ukvarjala bolj s fimo maso in vlitki iz mavca, pa dekoracijo, primerno letnemu času in podobno. Izdelki si bili izkušnjam primerni - začetniški. :o) Nekje pred sedmimi leti sem začela šivat, od tam naprej pa je rasla ideja o lastni blagovni znamki in prodaji izdelkov. Tako je nastal Blup.


V desetih letih sem iz gimnazijke postala študentka, prvič (in drugič) teta, svoj prosti čas večinoma posvečala moji kuži Luni (in takrat fantu + njegovemu sinu), se odselila in svojo sobo zamenjala za čisto svoj ustvarjalni kotiček v (za 4-člansko družino s psom) res majhnem stanovanju, se poročila in zaposlila, pred enim letom tudi rodila ... ob vsem tem pa ohranjala svoj ustvarjalni navdih in izdelala marsikaj. V tem času sem spletla tudi spletna blogerska prijateljstva, ki se s pomočjo družabnih omrežij le še poglabljajo. Koliko ur sem v vseh teh letih namenila za svoj in druge bloge, ki jih rada prebiram, pa raje sploh ne razmišljam. :o) V zadnjem času je ta blog namenjen predvsem šivanju in peki slaščic, vendar pa, če se le da, delim z vami tudi kako drugo idejo ali navodila za ustvarjanje. :o)

Ali ste vedeli, da sem nekoč znala tudi klekljat? Tule je objava o tem: čipke. Zbirka res da ni velika, a na vsako sem zelo ponosna, saj je terjala kar nekaj truda. :o) Pa še malo statistike: blog je v zadnjih sedmih letih zabeležil skoraj 365.000 ogledov (o dosegu raje ne bi :o)), največkrat je obiskovalce sem zaneslo iskanje recepta za slano testo, objava Torbica in predpasnika in skutina torta z malinami - cheesecake. Tale objava je 596., če bi bila v zadnjih dveh, treh tednih malce bolj pridna, bi lahko bila jubilejna 600. :o)







Pa dovolj dolgovezenja. :o) Ob tem pomembnem dnevu bi rada svojih bralcem oz. bralkam nekaj podarila. V mislih imam dva paketka presenečenja, ki bosta na voljo - eden ali drugi - srečni izžrebanki naslednji teden. V enem paketku se bodo skrivale stvari za ustvarjanje (nekaj z blagom zagotovo), če tudi nagrajenka ustvarja, v drugem pa Blup izdelek (ali več njih? :o)), če ji ustvarjanje ni ravno blizu. Kako do presenečenja? Enostavno se podpišite v komentar, po želji delite s prijatelji, če menite, da bi zanimalo tudi njih (najlažje kar prek Facebook strani Blup) in držite pesti do 15.11. do 20. ure, ko so možne prijave. Komentar tu in na Facebooku poveča možnosti za nagrado. :o)




Vse najboljše, moj dragi blog!

Komentarji

Oseba Unknown sporoča …
Čestitke Teja :) evo, Kiara sodeluje v nagradni igrici :) veliko uspehov se naprej, predvsem pa idej in inspiracije ...in časa ;)
Oseba Hali sporoča …
Čestitke ob obletnici in mirno v novih deset in počasi naprej. Upam, da si spečeš kakšno fajn tortico za praznik ;-)
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čestitke ob lepi obletnici, veliko zdravja in ustvarjalnih idej še na prej
lp Tamara
Oseba Unknown sporoča …
Čestitam :)...tudi Julija z veseljem sodeluje, pa kar tako naprej :)
Oseba jaja sporoča …
Še tukaj čestitke!!!
Oseba Valentina B sporoča …
Prisrčne čestitke. Lepo število let je popisanih na blogu, čeprav sem šele pred nekaj leti odkrila ta prijazen ustvarjalni svet. Lepo je prebirati zapise in si ogledovati slastne slaščice, nežne in ljubke zašite stvari ter krasne ustvarjalne ideje. :) Se veselim novih objav in še na mnogo blogarskih zapisov. ;)
Oseba Saša sporoča …
Čestitke za 10 let. Rada preberem tvoje objave, predvsem pa si napasem oči na čudovitih izdelkih :) hvala, da jih deliš z nami.
Naj ti ne zmanjka navdiha :)
Oseba Anonimni sporoča …
Čestitke ob obletnici! Že več let te berem, prav tako Blup in te spremljam na instagramu. Všeč so mi prav vsi tvoji izdelki in pri tvojih tortah se mi cedijo sline:) Veliko ustvarjalnega navdiha še naprej.
lp, Simona
Oseba Barbara sporoča …
Cestitke ob obletnici ❤️ Se pofockamo za sodelovanje za nekaj zasitega 😊
Oseba Diana sporoča …
Iskrene čestitke. Tvoj blog redno prebiram in všeč so mi vsi tvoji izdelki, še posebno pa torbice. Kombinacije blaga in dodatkov me vedno znova navdušijo. Veliko ustvarjalnih užitkov še naprej. Diana