Torta v obliki ribe

Sestavine:
- torta, narejena po tem receptu - Borovničeva torta brez peke
namesto borovnic sem uporabila breskve in čez torto nisem prelila želatinastega preliva
- marshmellow penasti bomboni
- mrvice, kroglice ali čokoladno pisalo

Postopek:
Ta torta je odlična zaradi treh razlogov: enostavna in hitra za pripravo, lahka in okusna. Breskve iz kompota narežemo na tanke rezine, ki bodo služile luskam, par marshmellow penic pa razrežemo na pol, da sestavimo ribji rep in plavuti.Za usta uporabimo dve celi penici, ki jih samo prislonimo k torti. Breskve je fino naložit na torto, ko še ni čisto strjena, da se ne premikajo, še sploh, če boste torto kam nosili. Penice med seboj ali k torti lepimo z vodo ali kar z breskovim kompotom.



Tole pa je različica enake torte, samo dva dni kasneje in z drugačno okrasitvijo.


Tako, pa sem končno zaključila z objavami mojih rojstnodnevnih tort. :o)

Komentarji