Kompletki za dojenčke

Zadnje dni pospešeno razmišljam, če naj se kompletkov za dojenčke sploh še lotevam ob poplavi takšnih in drugačnih šivilj na Facebooku in neomejeni ponudbi hlačk, rutk, kapic za dojenčke. Vedno bolj se nagibam k opustitvi tega dela šivanja, a si ne morem kaj, da mi ne bi bilo res grozno žal, ker so ravno ti kompletki ena meni ljubših stvari za šivat. Ne vem, se še nisem čisto odločila, na srečo imam trenutno premalo časa oz. v prioriteti druge stvari, da se ne uspem tako aktivno ali pa intenzivno ukvarjat s prihodnostjo Blupa. Predvsem pa mi je lažje, odkar imam svojo dojenčico, da vidim, kako kaj na dojenčkih stoji, kaj je uporabno in kaj ne. Ko vidim že 656. hlačke na Facebooku, ki so sicer res strašno lepe, si ne morem kaj, da ne bi pomislila, a res ne morejo pokazati še vsaj enega otročka, kako to dejansko stoji, ko je oblečeno? :o) Mogoče to ni vsem pomembno, ampak meni je vedno bolj. V prvi vrsti pa morajo biti stvari seveda zelo praktične, kar zelo ozke hlačnice pri majhnih škratkih vsekakor niso. Razen če je komu všeč, da oblačilce skoraj poka po šivih. :o)

Tole je nastalo v zadnjem mesecu, dveh ... Rumene pande pa še oblečem modelki, da bo lahko mamica svojega škratka videla, da so hlačke res super in da jih njen dojenček/-ica res mora imeti. :o)

Medvedki in pande - to blago je moje trenutno najljubše, za punčke pa ga imam še v marelični barvi. Čaka, da zašijem legice in okrasni trakec, bodi sem že predelala. :o)





Ovčke (zadnji kompletek iz tega blaga):





In še pisane živalice na beli podlagi - tega sem shranila za svojega dojenčka, a ker je deklica in ker so predali z oblačilci (pre)polni, ga ponujam kakšnemu drugemu dojenčku:



Te hlačke pa so šle na Koroško, k še eni dolgolasi velikanki :o)






Komentarji

Oseba kr ena sporoča …
Jooj kje si bila, ko sta bila moja dva še dojenčka :) No, čez nekaj let bom morda (upam) lahko kako stvar naročila za vnuke :)
Oseba Riba sporoča …
Pojma nimam, najbrž v kateri od izobraževalnih ustanov, kje točno, pa ne vem, ker ne vem, kdaj sta bila majhna. :)