Hiška za dobrodošlico in dve torbici

Kadar gremo nekam prvič na obisk, v novo stanovanje ali hišo, ponavadi kot darilo nesem hiško iz blaga v majhnem okvirju. Res da najbrž ne paše v vsak dom, a meni je ljuba, preprosta in ne zavzame veliko prostora. :o) Tako sem eno naredila tudi za mojo prijateljico iz vrtca (torej najino prijateljstvo traja že več kot četrt stoletja :o)) in njenega fanta, ki sta se preselila pravzaprav kar blizu nas. Poleg hiške sem kupila še hiacinte. Kot vedno je na hiški napis "Dom je tam, kjer je srce." in dodana prava hišna številka.





Za torbici se skoraj ne spomnim, kdaj sem ju zašila, vem pa, da sem eno imela na seznamu "naredi" več kot en mesec. A tako to pač je z dojenčkom in navdihom. :o)

Nastala je enostranska pikasta:


In obojestranska z ovcami na eni strani in s črtami na drugi. Zgleda kot, da sem res dobro urezala blago, da se črte ujemajo, a resnica je žal takšna, da se mi je to posrečilo čisto naključno. :o) Kaj bi se delala fino, a ne? :o) Poleg torbice sem naredila še štumfek za telefon, ki pa sem ga fotografirala le s telefonom, slike pa (še) nimam na računalniku. Štumfek za telefon je sicer iz jerseyja, a je tudi ta imel ovce, da se ujema s torbico, pa sem nanj dodala še deteljico.




Komentarji

Oseba kr ena sporoča …
Ti dve torbici sta mi zeloooo všeč, pa tudi slikice na steni. Imaš res same super ideje :)
Oseba Riba sporoča …
Hvala :) Ptički pa niso moje delo, pač pa delo Nataše iz Kraftarij. :)