500. objava, torbica zame in bombonček

Prvo objavo sem na mojih malihnorihidejah napisala 8.11.2007. Takrat sem še zelo rada ustvarjala s fimo maso. Od fimo mase, gipsa, klekljanih čipk, barv za na steklo, DIY okraskov za vse letne čase in praznike sem postopoma prešla na večinoma izdelke iz blaga in torte oz. sladice. Od začetka so vse objave vsebovale še navodila za izdelavo, zdaj pa se največkrat zgodi, da le pokažem narejene izdelke ali zapišem kak dober nov recept. :o) Prejšnji mesec si je stran ogledalo 2.656 obiskovalcev.

Prejšnji teden pa sem si po res dolgem času zašila novo torbico, zase. Ker sem ugotovila, da je moja športna eastpackova torbica že res dotrajana in da nimam nobene primerne za na sprehode s psom, po mestu ali na krajši izlet, službene pa niso primerne za na športna oblačila. :o) In ker res ne zgleda, da si takšno torbico kupim, sem si jo končno le zašila. Seveda je bil ročaj predolg, ker sem šivala po merah, ki jih ponavadi uporabim za druge, nisem pa vzela v zakup, da sem jaz še vedno pri majhnih. :o) To je bilo včeraj na hitro popravljeno in voila, nova torbica pomladnih pastelnih barv:





Z dvema notranjima žepkoma, enim na zadrgo in enim ta telefon, labelo ali kakšne druge drobnarije.

Bombonček

In ker se ob 500. objavi spodobi nekaj podariti, se lahko do petka, 22. aprila, pofočkate spodaj v komentarjih. Objavo lahko tudi delite, česar bi bila zelo vesela, ni pa nujno, le sem še kaj pridite pogledat v zameno. :o) Kaj bo v bombončku pravzaprav še ne vem, tako da se v resnici prijavljate na mačka v žaklju. :o) Bo pa zagotovo nekaj mojega in zraven še kaj novega za ustvarjat.

Komentarji

Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
Čestitke k 500 objavi! To pa je znak pridnosti, ustvarjalnosti in vztrajnosti. sama zelo rada pogledam k tebi, tako tvoje lepe sladice kot čudovite šivane izdelke. Rada imam tvoje kombinacije in barve. Naj ti ustvarjalne iskrice nikoli ne ugasnejo! Srečno še na novih 500 :))
Oseba sANJARIJE sporoča …
Cestitam:) Vedno rada preberem tvoje objave:) Ti pa sledim in bom tudi jaz imela kmalu petstoto objavo:)
Oseba Nina Černič sporoča …
Fočkam se! In juhu za 500. objavo! :)
Oseba Katja sporoča …
Čestitke za 500 krasnih objav! Tvoj blog je na mojem seznamu všečnih blogov, zato vsako frišno objavo takoj pogledam. ;) Se že veselim naslednjih 500! :)
Oseba Roxanna sporoča …
Čestitke za 500 objav! In ker smo doma brez mačka, se javim vsaj za tistega v žaklju. :)
Oseba Zala sporoča …
Uuu, čestitke in še na mnoge objave!! Pofočkam se tudi jaz ;)
Oseba Martina sporoča …
Čudovito torbico si ustvarila. Pa vse čestitke za tako lepo številko.
Oseba Bonbonček sporoča …
Čestitke za 500. objavo in seveda za vse tvoje čudovite izdelke. Z veseljem berem tvoj blog in sodelujem pri obdarovanju :)
Lp