Rumena, bela, turkizna in siva

Za vikend sem selila šivalna stroja in vse pripomočke iz mojega kotička v jedilnico na mizo, pod klimo, da sem lahko šivala. Če bi rekla tako, kot v službi - od naročnice sem dobila brif za dvoje hlačke, ene za punčko in ene za fantka, v sivi, turkizni, beli in rumeni barvi, kapico in rutko v kompletu ter jadrnico v enakih barvah. :o) In sem šla na lov za blagom v Škofjo Loko, pa v Svet metraže (juhu in poletni popusti!), v soboto zjutraj pa me je zbudil še poštar, ki je dostavil paket iz Nemčije. Koliko evrov sem v zadnjem tednu oz. dveh zapravila za blago, pa raje ne bom. Je pa res krasno. :o)

No, torej, nazaj na brif in izvedbo. Ker sem imela naenkrat doma dovolj blaga v vseh želenih barvah, nekaj od tega že prej na zalogi, ampak ker mi moje poznavanje zaloge šepa, ga imam zdaj pač še malce več - sem zašila kar pet različnih hlačk in naj sami izberejo, kar želijo, ker se jaz ne morem odločit. V jadrnico sem se zaljubila že med rezanjem blaga in jo s težkim srcem dala naprej. :o) Potem sem si zamislila še posebno fotografiranje izdelkov, ki na koncu ni bilo realizirano, ker sem polovico popoldneva prespala. Temperature mi pač ne ustrezajo.

Ne vem, če sem že kdaj imela tako dolg uvod. :o) Je že čas za izdelke, ne? Troje hlačke so še na voljo, tako da če imate doma dojenčka ali dojenčico, nečaka, nečakinjo, prijateljico ipd. ali potrebujete super lepo darilo v velikosti 62-68, veste, kje me najdete. :o)


Te dvoje so že oddane:



Pa rutka, kapica in Sven tudi ...


Te troje pa so še na voljo, v velikosti 62-68. Patenti so lahko zavihani (manjše hlačke) ali odvihani (večje hlačke).




Res imam rada svoje izdelke, ampak nekateri pa med izdelovanjem tako prirastejo k srcu, da jih prav težko oddaš. In gledat vse te lepe barve na kupu, vse usklajene in super in oh, je težko dat od sebe. :o)

Komentarji

Oseba sANJARIJE sporoča …
Ooo res so cudoviti izdelki in noro lepo blago... Moram res iti v Skofjo Loko po blago (saj ga kupujes v Lokateks ali ne?) za Aljazeve hlacke, ki mu jih mislim sesiti za jesen...
Oseba mtka uri sporoča …
ijoj, kako lustna barcica. in tale nasa loka zmaga kajne :)
Oseba Bonbonček sporoča …
Joj, čudoviti izdelki in res lepe kombinacije barv! Loka je pa itak zakon :)
Oseba Riba sporoča …
Ma, tokrat sem bila kar razočarana, nič "pametnega" niso imeli. Enobarvne bombažke in džersije že, kaj luštnega vzorčastega (vsaj lepega pikčastega) pa nič. Neki taki staromodni potiski živalic, če že. Rakete so prišle iz Nemčije :) Pa barčice in medvedki v kampu tudi, samo ti s drugih barv :)
Oseba Riba sporoča …
Petra M, v Lokateks grem, ja. Pa vzami s seboj gotovino, je popust. :)
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
Tvoji izdelki so res čisto noro luštni, te čisto razumem, da jih težko daš od sebe :)))