Opice, avtomobilčki in lisičke

Saj ne vem, kje naj začnem, tako zelo sem navdušena nad spodnjim darilom. :o) Kot pridna teta, ki nestrpno čaka na drugega nečaka, Mirkota (prvič smo čakali Vinkota, namenoma sklanjam narobe), sem zavihala rokave, pobrisala prah s šivalnih strojev in se lotila dela. Včeraj sem skočila še v Škofjo Loko v Lokateks po blago za odejico in rjavo blago za patente in danes dokončala kompletke. 


Pa gremo po vrsti. :o) Da ga v vozičku ne bo zeblo in da bo imel čisto svojo unikatno odejico (tole je dobil starejši bratec), je nastalo tole:


Nečak št. 1, ki je trenutno v fazi "vsa vozila so nekaj najboljšega, kar obstaja" ni bil najbolj navdušen, da je to za bratca, ampak sva se zmenila, da dobi on svojo Strelo McQueen na kakšno majčko. 

Potem so prišle na vrsto opice. Veliki in mali bratec sta dobila enako kapo, tale je od nečaka št. 1.


Tale kompletek pa je za Mirkota:


Rumene opice:

In zelene opice:

In ko bo opice prerastel, mu bodo prav lisičke:


Ker se bo rodil pozimi, ga seveda ne sme zebsti v nogice, zato je dobil posebne copatke. Ne vem, a je to krokodil ali zmaj, pa ker smo iz Ljubljane, naj bo kar zmajček. :o) Copatke sem kupila v H&M-u. 


Komaj čakam na to malo kepico, da bo spet nekaj majhnega in mehkega za crkljat. Čeprav je bilo danes prav zabavno plesat, jahat konja in pet "Bil je konjenik", se žogat in crkljat z Vinkotom. :o)

Komentarji

Oseba Hiška iz papirja sporoča …
Vse je ekstra luštno, krasna darila, narejena z ljubeznijo :) Tudi lisičji kompletek iz prejšnje objave je prav srčkan!
Oseba Bonbonček sporoča …
Vse je ekstra luštno. Sploh hlačke so res cort.
Oseba Sandra sporoča …
Zelo cute oblačilca! :)