Reciklirana tunika/oblekca

Material:
- 3 ženske bombažne majice
- šivalni stroj
- overlock
- majčka/oblekca za model

Postopek:
Že kar nekaj časa sem imela na kupu te majice - eno staro in tri nove, kupljene enkrat poceni v Hoferju, se mi zdi. Prvotni namen je bil, da jih predelam v majico zase, ker so mi bile vse prevelike. Potem pa sem na Pinterestu gledala razno razne predelave starih majic v druge namene in tale majica z živalicami je bila kot nalašč za ta projekt. In res dolgo je že čakala na mizi. 


In ker je imela včeraj Zala rojstni dan, sem se odločila, da ji poleg kupljenega darila naredim še nekaj posebnega. Še sploh zato, ker sem jim zadnjič nesla eno vrečko mojih krilc in majčk, ki jih je spravila moja mami in nekako nismo našli deklice, ki bi ji to dali, pa je bilo vse to prav Zalini starejši sestrici in je Zala vprašala, če ima moja mami tudi kakšno oblekco zanjo. No, pa tudi sicer imata obe deklici radi, če jima njuna mami kaj zašije, tako da bo verjetno to kar pravšnje darilo. :o) Če sem zadela z velikostjo in dolžinami pa zvem jutri, po prvem sleepoverju pri nas doma. Danes imava namreč kar štiri otroke in dva psa. :o)

Komentarji

Oseba *Urška* sporoča …
Tole je pa super narejeno.Prepričana sem,da bo deklici majčka zelo všeč.
LP,Urška
Oseba oldpunca sporoča …
Majčka je super in prepričana sem, da bo deklici všeč. Upam, da ste dobro preživeli noč in vmes tudi kaj spali :-)).
Oseba Riba sporoča …
Smo, smo, ni bilo težav :) Ta večji trije so spali, ta mičkena me je pa sicer malce zbujala ponoči, ampak nič takšnega, česar ne bi bila že navajena od mojega psa s številnimi nočnimi potrebami po hrani in crkljanju :))
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
:)), pridna sta, varuški :) Majčka mi je všeč, zelo.