Majske torte

Praznovala je moja Lunči, že osem let je stara! Ampak je še mladostna in igriva, kar je prav. Mi smo se sladkali s klasično višnjevo torto s smetano, Lunina pa še pride na vrsto za objavo.


Potem je dva dni za Luninim rojstnim dnevom spet dišalo po tortah ... Moja draga sestrica št. 2 je namreč že drugič diplomirala. Zdaj je posebna ga. profesor. :o) Torta je malinina sanjsko fina torta s Kulinarike, ta, ki vedno uspe. Recept je že objavljen nekje na blogu.


In teta Maja je diplomirala na isti dan, kot se je rodil naš prvi podmladek, moj nečak :o) In ker ima njegov očka najraje čokoladne torte, je seveda nastala čokoladna torta. Biskvit je narejen s kakavom, krema pa iz smetane in mlečne milke, druga krema pa iz smetane, bele čokolade in kokosa. Premazana je z mešanico bele kreme in maskarponeja, saj je bila bela krema rahlo preredka. O kravžljanju živcev tega kužka pa raje ne bom.

Ja, to je pes. Ni ne hrček in ne zajček. In tisto rjavo ni ne odpadlo uho, ne drekec, ne ne vem kaj, pač pa je teniška žogica. Domišljija in to. :o)

Se spomnite, da sem februarja rekla, da je dovolj tort za en čas? Spet se ponavljam. Ne moreeem več.

Komentarji

Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
Pridne ročice :) Pes je zelo, zelo simpatičen, čeprav mi tista žogica res zbuja druge asociacije :))
Oseba jagodka sporoča …
Kužka sem takoj prepoznala, teniške žogice pa res ne, hehe;)