Prešita odeja za dojenčka (patchwork)

Že dolgo časa nazaj sem se na Otoku zakladov prijavila na 1. patchwork izziv, ki ga je organizirala Kreartiv. Med šivanjem in predvsem neskončnim rezanjem sem rekla, da se ne prijavim na nobenega več. Ker je težko, zamudno, potrebna je silna natančnost in kar naprej mi je zmanjkovalo prostora, potrpljenja in volje. Ampak ... sem se SPET prijavila prejšnji teden na 2. patchwork izziv, za katerega Kreartiv obljublja, da je lažji. Ni mi pomoči :o) Odejica je bila sicer končana že junija, le zaključni rob je na eni stranici še potreboval zadnje šive. Prejšnji teden sem se končno zbrcala v rit in ga povsem dokončala. Pred kratkim pa sem po pošti dobila še diplomo in zvedela, da sem osvojila 4. mesto :o) Do konca glasovanja sem komaj čakala, da bom lahko odejico pokazala še tukaj, potem pa mi je čisto ušla iz glave, saj so se na njej nakopičili drugi "to-do" projekti.

Torej ... taa-daaaa!

Odejica je že na varnem v omari, kjer bo čakala toliko časa, kot bo pač potrebno, da bo prišla na vrsto za uporabo :o) Odejica je velika cca 90 x 130 cm.

Komentarji

Oseba Tina sporoča …
Zelo, Zelo lepa!
Oseba Tajah sporoča …
Čudovita odejica. Mislim, da bi je bila vsaka mamica vesela. Čestitke.
Oseba Barbi sporoča …
Luštna je. Tudi jaz sem med delom rekla, da se ne grem več. Zdaj me je pa zamikal 2. izziv, ampak se ga ne morem lotit, ker prenavljam sobo in ni niti najmanjše možnosti, da bi se lotila šivanja. Bom počakala na 3. izziv. :)

Tebi pa vso srečo pri 2. :)
Oseba Ti.na sporoča …
oooo kako lepo. tudi jaz imam že narisano, kako bi izgledala moja, vendar ne vem, kako bi se tega točno lotila?!?!
želim ti pa, da pride čimprej na vrsto za uporabo ;)
Oseba Riba sporoča …
Zofija, vse najdeš na Otoku zakladov, sem ti poslala link na mail.

Na uporabo bo pa še malo počakala ;)
Oseba Biljana sporoča …
Super odejica je,..hihi, zanimivo, tudi jaz sem dobila diplomo za 4. mesto, očitno sva nabrali isto število glasov;)