nedelja, 01. januar 2012

Broške iz filca 2

Material:
- filc
- prejica
- sukanci
- perlice
- polnilo za igrače (ali ostanki filca)
- sponke za broške
- škarje

Postopek:

Mini sovice so mi bile ves čas všeč že pri Sovici Oki, a sem iskala fotografije brošk po spletu, da ne bi bile sovice preveč podobne, njenega bloga pa sem se med izdelavo izogibala :o) Vsekakor ji ne bom delala konkurence, saj so tele sovice nastale zgolj kot darilo za prijateljice. Med brskanjem po spletu sem naletela še na broške muffine oz. cupcakese in na rožo, ki mi je takoj "padla" v oko. Prejemnice so svoja darila že dobile oz. vsaj videle, tako da lahko končno jih pokažem tudi vam.

Tale pa je nastala za Sandro, kot darilo na forumskem Božičku.

6 komentarjev:

Anita pravi ...

Iiii, capkejki so super kjut.
In zelena rožica je tudi čudovita. Si dobila bolj debel filc?
Jaz sem jih delala iz tankega filca pa niso bile ničemur podobne.

Riba pravi ...

Ja, dalija je delana iz ta debelega filca, kupila sem ga v Levčku (Lacara) v hali A v BTC-ju. Broške so pa iz tanjšega filca, z izjemo rjavega, ki ga imam na zalogi še od predlani, ko sem šivala medvedke.

Karmen pravi ...

Luštne stvari so nastale! Rožica pa je sploh čudovita.

Oka pravi ...

Oooo, Ribica, kako lepo❣
Tudi jaz sem enkrat delala podobne cupcakese, magnetke ツ Slikice videne na spletu...

Dalija je extra skrbo izdelana in čudovite barve. Kar zadeva debelino filca, se strinjam z Anito, tudi jaz imam en precej ponesrečen cvet zaradi debeline (tankosti) materiala.

Sovice so internacionalne, 100 % originalnost dan danes je težko dosegljiva, vsako "opravičilo-razlaga" je odveč, kukaj k meni kolikor ti drago, če le želiš. Všeč so mi tvoje Oke ❤.

Eno prijazno leto '12 Ti želim ❤ ❤ ❤

Tina pravi ...

O Cupcakes? Lušni. Zdej pa razumem tvoj komentar :)))

Teja pravi ...

Hvala, Oka. Kakorkoli, kljub vsej poplavi raznih blogov, najbrž vsaka teži k temu, da je vsaj malo unikatna :) Hvala za nasvet glede dalije.