Mehki kocki iz blaga 2.

Tole je nastalo iz pisanih krpic :o)


Material:
- blago
- medvloga za utrjevanje blaga
- trakci
- polnilo za igrače
- kinder jajček
- perlice
- lepilo
- šivalni stroj

Postopek:
Tokrat sem se mer držala povsem po tutorialu in priznam, da je bilo kar težko šivat 0,5 inča stran od roba, tako da bom naslednjič vseeno naredila malo po svoje spet. Ker sem na ta račun malo "uničila" dva robova. Torej, blago sem utrdila z medvlogo, ker je bilo tanjše in je tako kocka bistveno bolj kompaktna, le obrača se jo težje čez luknjo za obračanje. Za polnilo sem uporabila polnilo za igrače in nekaj na koščke narezanega flisa, za ropotuljico pa sem uporabila jajček od kinder jajčka in ga napolnila z mini plastičnimi kamenčki/perlicami. Jajček sem za vsak slučaj še malo zalepila in ga varno stlačila med polnilo. Rozasta kocka bo za mojo "nečakinjo", ta zelena pa še nima lastnika :o) Mislim, da bo v bližnji prihodnosti (ko končam izrezane toaletke in predpasnike) nastala še kakšna.

Komentarji

Oseba an. sporoča …
preslatke preslatke kockice s etiketama! Obožavam ove ušivene trakice/etiketice koje strše iz spojeva! I sama ih često ušivam. Pusa!
Oseba P sporoča …
Kakšne kul kockice. Pa super je tudi to, da je dovolj "listkov". Saj veš, mulčki imajo listek vedno za najljubši del igrače.

Koliko so pa to velike? A bi je jih dalo imeti tudi za obesej za ključe?

Lahko bi bile pa kockice, če niso prevelike, tudi okrasek na tvojih torbicah.

:)
Oseba Riba sporoča …
Uh ne, so velike pribl. 9x9x9 cm in se tako absolutno prevelike za na kljuce ali torbice. Manjse od tega je pa ze tezko sivat, ker ne mores blaga potem obracat.

Hvala obema! :)
Oseba Biljana sporoča …
o,luštna kockicaaaaa!!!