ponedeljek, 29. avgust 2011

Cel kup novih stvari

V tej vročini sem bila kljub vsemu ekstra produktivna. A se že povedala, da so počitnice super? Nastali so 4 predpasniki, dva za rezervo celo, 3 torbice, kjer sem šla končno en korak dlje in zašila zraven še gumbe oz. eno naredila kiči kiči dvostransko. Sledi še kakih pet podobnih oz. iz istega blaga, le da sem SPET imela smolo in ga v soboto v Ikei seveda niso imeli, le en ostanek :o( Za povrh je nastala še toaletka v kompletu s torbico, ki sem jo zašila že pred časom in je nekaj časa čakala na svojo lastnico, pa še dve otroški toaletki za dve Piki Nogavički od sorodnikov. :o) Aja, seveda, pa še kocka za Emo.

Pa še foto dokazi:
PREDPASNIKI
TOALETKE
KOCKA


TORBICE8 komentarjev:

an. pravi ...

Ajme draga kako si ti bila vrijedna! Sveki svaki put kad vidim tvoje pregače obečam si da ću i ja sebi napraviti barem jednu. Divne su!

Neskončna pravi ...

O hudoooo! Toaletke so zakon, torbica tale črna mi je tudi noro všeč.

Torto lepotico si pozabla objavit:)

Andreja pravi ...

Uf tole pa je bilo produktivno. Zelo lepo.

Olivija pravi ...

Vse je lepo, torbice so pa divje hude. Vse po vrsti!

Riba pravi ...

Hvala vsem! :)

Neskončna, ena objava na dan, da lahko dobim čim več komentarjev, hahaha :) Sem se razvadila in kar manjka, če ga kaka objava nima. Pa da ni potem prevelikih lukenj v objavljanju.

Neskončna pravi ...

Ej, Riba, a je ta spodnja črna torbica že oddana?

Riba pravi ...

Ja, vse tri so ze oddane, spodnji dve ravno zdajle nesem na pošto.

Neskončna pravi ...

Jaz bi se postavila v vrtso za spodnjo, ko boš imela čas in blago na voljo. Lahko?

Odkar imam tvojo svetlo torbo in tisto rdečo z belimi pikami, mi tiste ta usnjene ne "potegnejo" več. Tale dvostranska spodnja bi bila pa super zame:)