Bodiji za dojenčke 2011

Material:
- bodi
- barve za tekstil
- čopič

Postopek:
Sicer z rahlim "strahom" objavljam tole tule, da ne bodo ideje dobile nog in se znašle še pri kakšni, ki bi ji napis bil všeč. Tako da že v naprej opozarjam morebitne "ustvarjalke" - tačke stran, tole je moja ideja. ;o) Letnico in barvo je seveda možno spreminjat, če pa bi kdo posvojil kak bodi, pa se lahko javi na moj mail - je napisan zgoraj. 2 sta že odšla v nov dom včeraj, še preden sem jih uspela polikat. So pa velikost 6-9 mesecev oz. 68-74 cm.




Komentarji

Oseba P sporoča …
Pismo. A nisem ravno nekaj razglabljala, da me ne drži več, da bi imela še enega dojenčka? No, pa bi ga vsaj zaradi bodija, če zaradi drugega ne:)

Lepo. Ne vem pa, če vsi tile C-ji in tačke stran pomagajo? Upam.
Oseba valentina sporoča …
Luštno,hudo uporabno in žal ne čisto izvirno.
Moji pupi sta takšnele nosili pred desetimi leti ;) .

Ročice in nožice na majčkah in bodiyih so takrat v dar od mene dobili vsi novorojenčki tule v moji bližini.Hudo so šli v promet in mislim,da se doma še kakšen v škatli spominov skriva.

Edinole letnice so bile druge ;).


lp
Oseba Riba sporoča …
Čisto izvirno res ni, ker sem jaz "poslovenila" Nextov tiny toes born 20xy, je pa piščanček/ptiček čisto moj. :o) In kombinacija ter kako je narisano je moje, hehe :o)
Oseba Mil sporoča …
Zelo težko se boš izognila copy, saj veš, ko enkrat objaviš, daš na ogled veliko ljudem, pa še prepoved ima največkrat nasprotni učinek.