Obleka za dekliščino + majice

Material:
- bela obleka ali tunika (H&M, 10€)
- bela majica s kr. rokavi (H&M Divided, 4.95€)
- til
- trak za zarobit
- rožica iz filca
- škarje
- sukanec, šivanka
- šivalni stroj
- flumaster za tekstil
- barva za tekstil v tubi

Postopek:
Til sem na obleko najprej prišila na roke, menda se reče temu šivu hema šiv? Šivanje s strojem je bilo preceje enostavno, le pazljiv moraš biti, saj ti til kaj hitro uide kam, kamor ne bi smel in je nato krajši :o) Šivala sem iz štirih delov, od roba do roba v dveh plasteh. Rob tila in šive sem skrila z že pripravljenim trakom za zarobit. Iz tega traku sem naredila še rožico. Na hrbtu pa je pisalo BRIDEZILLA. :o) Ker je sestra želela imeti kronico oz. tiaro, sem til za pajčolan našila še na princeskasto kronico. Poleg obleke pa je naša bodoča nevesta nosila še pernato boo (perje je frčalo povsod!), gumijaste škornje in rokavčke, šopek si je morala pa sama izdelat in moram reči, da ji je prav dobro uspelo. :o) Dobila je krep papir, škarje, slamice, spenjač in lepilni trak.


Da smo bile vse v stilu, pa smo vse punce nosile tudi enake majice - spredaj je s flumastrom pisalo Bride's crew, zadaj pa z barvo v tubi We make boys cry. Slovenskih zabavnih napisov nismo našle, na žalost. Flumaster za tekstil močno odsvetujem, meni se resnično ni obnesel, zato tudi napisi niso najlepši. Ampak majice so dosegle svoj namen, dekliščina pa tudi :o)

Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
Ojla mene pa zanima kje si kupila kronco ker je nikjer ne najdem :((
Oseba Riba sporoča …
Ne vem, če je še aktualno, pa vseeno - kronce smo kupili v Cityparku v trgovini z baloni, tam v novem delu v prvem nadstropju nastproti enega kavnega kafiča.