Pomladna torba in spet predpasniki

Torba je včeraj odšla na pot kot darilo za sestrino prijateljico. Mi je všeč! Po dolgem, dolgem času sem spet šivala po kroju Lule Loise in mi je torbica prav lepo uspela. Slike sicer niso najboljše, se nam je mudilo ven, na sonce.



Tile srčkasti predpasniki pa so nastajli po malem prejšnji vikend. Dva sta šla na Gorenjsko k dvema malima kuharicama, eden je bil darilo za mojo sošolko, od katere sem za svoj rojstni dan dobila eno veliko škatlo odličnih piškotov, eden pa je nastal za 11-letni kuharico. Pa je šlo vse blago, mislim, da mi ga je ostalo le še za en otroški predpasnik za 5 let. :o)




Trenutno sem "padla not" v polkrožne žepke, se mi zdi, da gredo hitreje kot tisti kvadratni. Tale spada še h kompletu prejšnjih otroških, da bo še mamica v stilu s svojimi tremi kuharji. Pred oddajo pa morajo seveda predpasniki in drugi izdelki čez strogo konotrolo. Da ne omenjam, da se kontrola najraje prikaže takrat, ko se lotim izdelke slikat.



Sicer pa ni v zadnjem času nastajalo nič novega, ker sem si (oz. smo si) privošili 5-dnevno potepanje po Londonu. Še pred tem pa sem z Bookdepositoryja dobila knjigo Sew! od Cath Kidston, kateri je priloženo tudi njeno blago za torbico. Juhu! :o)

Komentarji

Oseba Saša sporoča …
Oooo kako čudoviti izdelki, blago pa jim da še dodatno lepoto, ker so tako lepo pisani in veseli motivi. Ti pa si prava mojstrica, da si vse tako lepo zašila!!!
Oseba Simona sporoča …
Res lepo ti je uspela proizvodnja. ;o) Prekrasna torbica.
Oseba Tiara sporoča …
Pozitivne barve bodo zelo popestrile kuhinjo s temi lepimi predpasniki.
Oseba Ti.na sporoča …
ooo tega kroja LL se moram jaz še lotit...uapm, da rata vsaj približno tako kot tebi :) tvoje se super!!!
Oseba Teja sporoča …
Zofija, to je bil moj prvi sivalni projekt poleg dveh predpasnikov, ki nikakor se nista bila primerne oblike. Tako, da tezko zgresis :) Jaz edino ne delam vec "top stitchev", ker je torba povsem funkcionalna tudi brez njih, pa samo cas jemljejo.
Oseba Ti.na sporoča …
aha, hvala. upam, da mi bo uspelo ;)