En mesec = 33 predpasnikov in 3 torbice

Kot piše že v naslovu, sem v decembru oz. od konca novembra do skoraj konca decembra zašila 3 torbice (ena za darilo, ena zame, ena po naročilu) in 33 predpasnikov - večino jih je prinesel Miklavž, ostalo glavnino pa Božiček, dva pa sta šla za darilo ob vselitvi. Še sanjalo se mi je skoraj o teh predpasnikih. Namen sem imela šivat tudi toaletne torbice (oz. make-up torbice) za darila za prijateljice, pa sta se mi v torek na stroju zlomili kar dve igli, tako da sem obupala. Šivalni stroj je tako na prisilnem dopustu do 17.1., ko bom opravila s prvim izpitom - takrat grem kupit nove igle, ker če ne bom sigurno še komu naredila uslugo in šivala predpasnik, ampak trenutno RES nimam časa.

No, tole je nastalo:







Komentarji

Oseba AllyRose sporoča …
Uaau! Ti si si pa zadala nalogo! Saj ne vem kateri izdelek mi je bolj všeč. Srčkast predpasnik, črtasta torba,..? Držim pesti za dobro opravljen izpit.
Oseba Kristina sporoča …
Uau, koliko predpasnikov!! Jaz bi se naveličala šivat eno in isto, zato mi pa ostajajo urezane in nedokončane stvari, ker že moram nekaj novega urezat. Pridna si in srčkast predpasnik zmaga. Tudi jaz držim pesti za odlično opravljen izpit.
Oseba Simona sporoča …
Pridna!