Našitki


Od sedaj naprej bodo moji zašiti izdelki "podpisani". Poleg našitka na stvari pa bo dodan še listek z navodili za vzdrževanje in o "poreklu" blaga. Sem brala eno januarsko dilemo o podpisovanju izdelkov iz Ikeinega blaga - z avtorico se sicer ne strinjam, ker je blago pač surovina, kroj je sicer iz interneta, a je brezplačen in delno prirejen, tako da bom svoje izdelke brez zadržkov "podpisala" z našitkom.

Komentarji

Oseba Maja sporoča …
Se strinjam s tabo, sploh me tole o avtorstvu idej včasih prav pogreje. Če kdo noče, da bi se njegove ideje kopirale, naj jih pač ne da na net!. Je pa res, da bi lahko tisti, ki je neko idejo "skopiral" vsaj dal malo "kredita" avtorju, v prevodu-naj pove, od koga je idejo skopiral.
Našitki so mi pa zelo všeč!
Oseba Špela sporoča …
O super podpisi :) Se pa jaz tudi strinjam, sej v bistvu vsak koga kopira. Do neke mere. Ti je všeč detajl tu, pa detajl tam in narediš svoje.
Oseba Sonja sporoča …
Se strinjam, da je tudi Ikeino blago samo material, nekaterim všečen, drugim ne.. in torbica zato ni nič manj tvoja, kot če bi bila narejena iz katerega drugega materiala. Tudi navodil in krojev za enake torbice je na netu malo morje, za povsem enake modele :)
Bistveno je, da je torbica tebi in prejemnici všeč. Pa če je kdo tako že naredil kdaj prej ali pa ne.
Etiketke so pa luštne, moram tudi jaz moje donaročit, mi jih zmanjkuje :) Jih zadnje čase pridno šivam v vse izdelke. In čisto prav je, da jih tudi ti.
Drugačen pogled pa imam na kopiranje z namenom množične prodaje..
Oseba Barbi sporoča …
O, kakšne luškane etiketke. Razmišljam, da bi si tudi jaz omislila kaj podobnega. :)
Oseba art of Ajetam sporoča …
amen!!!
mene pogrevajo taki in drugačni komentarji da je ikeino blago drugačno kot vsa ostalo blago in da se ga nebi smelo uporabljati v tak namen. mislim kere neumnosti!
okoli kopiranja pa imam isto mnenje. težko je iznajti toplo vodo, sploh pa tiste, ki so najbolj glasne okoli tega kopiranja... za večino njihovih izdelkov sem že videla identične primere tako da...
super so etiketice res!
kam pa jih daš delat, če ni skrivnost?
Oseba Sonja sporoča …
Ne vem, kje jih je avtorica kupila, jaz jih naročam tule: www.dortex.de
Oseba Riba sporoča …
Jaz sem jih naročila tukaj:

http://www.namensbaender.de/

Mi je bil najbolj vsec design, pa cena je tudi ok. za 50 nasitkov s postnino vred je 0,5€ na nasitek. Edino bolj proti sredini bi lahko bil pomaknjen znakec, ker je kar tezko sivat s tako malo roba.