Rožasto-modra torba

Material:
- kroj Lula Louise
- blago Ikea
- šivalni stroj
- šeleshamer
- ravnilo
- svinčnik
- škarje

Postopek:
Opisan je tukaj in tukaj.
Pa mi je končno uspelo najti čas (in pogum) za tole torbo. Kroj je seveda od Lule Louise, povečala sem jo edino v višino, da grejo notri zvezki za na faks. Ampak karkorkoli, za prvič mi je super všeč, čeprav šivi niso naravnost in je dno zašito bolj tako-tako, pa še malo je prevelika zame. Moram naredit krajši ročaj in ožjo torbo. Če ima kdo mere, se zelo priporočam. :o)


Komentarji

Oseba Maja sporoča …
Čudovita ti je izpadla, na obeh straneh! Bom morala res na obisk do Ikeje :) Če bi jo rada zožala, zožaj na kroju širino, levo in desno, pa bi moralo delovati. Ročaj lahko skrajšaš tako,da ga malo odrežeš in kroj zalepiš nazaj, pa bo.
Oseba Andreja sporoča …
Uuuu kako velika in lepa torba :-))
Oseba Mojca Pokraculja sporoča …
Torbica je zelo lepa!Imam nekih izkušenj v šivanju, zato en praktičen nasvet:kroj zožaj točno na sredini(prepogni ali pazreži)tako boš obdržala obliko kroja.Če želiš lahko se poigram in ti naredim novi kroj za manjšo torbico!? Eli
Oseba Riba sporoča …
aha, hvala za nasvet! Se bom naslednji teden lotila, ko pridem z morja :o) Jaz sem namrec ze prepogibala na robu - ampak nisem pa se rezala blaga.
Oseba Nataša sporoča …
Dobro ti je uspela!
Oseba Kristina sporoča …
Tudi jaz sem včasih šivala po krojih in se ni obneslo. Šivaj po občutku pa ne bo nič preveliko, predolgo, prekratko itd. Drugače pa več kot lušna torba.
Oseba Anonimni sporoča …
When some one searches for his vital thing,
thus he/she desires to be available that in detail, thus that thing
is maintained over here.

Review my weblog anti cellulite treatment
Oseba Anonimni sporoča …
Falkner rosacea treatment

Here is my page - laser treatment rosacea New Richland